• Nume Canisa: Canisa de Tohanul Nou
  • Numarul De inregistrare la Asociatia chinologica: 2939/02.08.2012
  • Data Infiintarii: 02.08.2012
  • Adresa: Str Apelor nr. 17, Busteni
  • Telefon Mobil: 0745065926
  • Rasele Reproduse: Ciobanesc Romanesc Mioritic
Distribuie prietenilorShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Suntem Ionut si Raluca Ungheanu si pasiunea pentru mioritici ne-am descoperit-o in urma achizitionarii unui pui de ciobanesc mioritic in 2010. Ne-a placut temperamentul si statura lor impunatoare. Sunt o rasa deosebit de interesanta si frumoasa… sunt agresivi cand trebuie sa isi apere stapanul si prietenosi ca niste “ingeri” (cum ne place noua sa ii alintam) cand este cazul. Poate felul lor special de a ne arata ca ne iubesc ne-a facut sa mai achizitionam nu unul ci 4 ciobanesti mioritici pe parcursul a unui an si jumatate si nu avem de gand sa ne oprim aici. Prin pariticiparea la expozitii ne dorim sa promovam aceasta rasa deosebita…pana acum am participat cu exemplarele noastre doar in competitii organizate in tara dar dorim sa prezentam ciobanescul mioritic si in afara tarii.

Speram ca prin intermediul acestui site sa descoperiti si dvs frumoasa lume a ciobanescului mioritic ….

Incheiem prin a spune “ Zilele noastre frumoase, bucuriile noastre, visele noastre… sunt toate in unul si anume Ciobanescul Romanesc Mioritic”

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta si pe adresa de email: canisadetohan@gmail.com

DISCLAIMER: Pet Friendly pune la dispozitia publicului, in baza declaratiilor crescatorilor, cele mai noi informatii despre animalele de companie inregistrate la asociatiile de profil; de aceea Pet Friendly nu se constituie un garant al veridicitatii informatiilor sau a calitatii puilor din cuiburile prezentate. Pentru acuratete, Pet Friendly solicita un numar de date de la crescatori pe care le ofera public si, totodata, ii incurajeaza pe cei interesati de puii din cuiburile prezentate sa apeleze pentru consiliere, cu toata increderea, la specialistii asociatiilor de profil ce pot fi regasite aici www.petfriendly.ro/asociatii-chinologice.