• Nume Canisa: Cosanzeana´s Castle
  • Numarul De inregistrare la Asociatia chinologica: 3038/2013 (Asociatia Chinologica Romana)
  • Data Infiintarii: 2013
  • Adresa: Str. Ileana Cosanzeana nr. 3, bl. S35, sc. 2, et. 6, ap. 54, sect. 5, Bucuresti
  • Telefon Mobil: +40745062215
  • Telefon Fix: +40214230312
  • Rasele Reproduse: Cavalier King Charles Spaniel
Distribuie prietenilorShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Canisa Cosanzeana´s Castle este o canisa tanara ce s-a nascut din dorinta indeplinita a unei tinere de a avea un suflet langa ea si cu ea si asa a descoperit aceasta rasa deosebita - Cavalier King Charles Spaniel.

In prezent in canisa noastra avem un mascul Blenheim (alb cu roscat) in varsta de 5 ani, doua femele Blenheim (2 ani jumatate si una 6 luni) si o femela tricolor (alb-negru cu puncte de foc) in varsta de  3 ani, pe care ii ingrijim cu dragoste si daruire si ei ne raspund cu dragalaseniile lor si cu dragoste neconditionata.

Cei ce doresc sa cunoasca mai multe despre aceasta rasa si despre canisa noastra si modul in care se pot inscrie pentru prenotari ma pot contacta la e-mail: alexandra.fagarasanu@gmail.com sau pe Facebook: Cavalier King Charles Spaniel in Romania.

 

 

DISCLAIMER: Pet Friendly pune la dispozitia publicului, in baza declaratiilor crescatorilor, cele mai noi informatii despre animalele de companie inregistrate la asociatiile de profil; de aceea Pet Friendly nu se constituie un garant al veridicitatii informatiilor sau a calitatii puilor din cuiburile prezentate. Pentru acuratete, Pet Friendly solicita un numar de date de la crescatori pe care le ofera public si, totodata, ii incurajeaza pe cei interesati de puii din cuiburile prezentate sa apeleze pentru consiliere, cu toata increderea, la specialistii asociatiilor de profil ce pot fi regasite aici www.petfriendly.ro/asociatii-chinologice.