• Nume Canisa: Transylvanian Legend
  • Numarul De inregistrare la Asociatia chinologica: 2786/06.05.2011
  • Data Infiintarii: 06.05.2011
  • Adresa: Tache Ionescu, nr 27, Cluj
  • Telefon Mobil: 0724707564
  • E-mail: transylvanian_pinscher@yahoo.com
  • Rasele Reproduse: Pinscher Pitic
Distribuie prietenilorShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Canisa de Pinscher Pitic (Miniature Pinscher) Transylvanian Legend este inregistrata si protejata de Federatia Chinologica Internationala (FCI), Asociatia Chinologica Romana (ACHR), Cartea de Origine Romana (COR) si ACH-NAPOCA.
Pasiunea noastra pentru acesta rasa este mai presus decat un hobby. Ea face parte din viata noastra in fiecare zi …. !!! Noi ne-am dedicat tot timpul si sufletul pentru aceasta rasa si pentru cresterea ei. Fiecare catel este crescut într-un mediu social si familial. Cu o doza considerabila de încredere si cu caracterul lor stabil, ei sunt membrii dragi ai familiei noastre, copii nostri.

Scopul nostru de reproducere a acestei rase , este sa obtinem exemplare de cea mai inalta calitate si incercam sa gasim echilibrul perfect între frumusete si caracter. Cainii nostri provin din linii genetice alese cu grija in reproducere, ei sunt sanatosi (testati pentru toate bolilor genetice) pe toate generatiile, cu un caracter echilibrat, personalitate simpatica si jucausa. Ei sunt castigatori in foarte multe expozitii de frumusete atat pe plan national, international dar si pe plan mondial. Lucru dovedit de nenumaratele exemplare produse de noi, cu care ne mandrim in intreaga lume.

Rasa Miniature Pinscher este pasiunea noastra si stilul nostru de viata pe care cu adevarat speram sa-l împartim cu voi. Bucurati-va de site-ul nostru!!!
http://www.transylvanianpinscher.com/

DISCLAIMER: Pet Friendly pune la dispozitia publicului, in baza declaratiilor crescatorilor, cele mai noi informatii despre animalele de companie inregistrate la asociatiile de profil; de aceea Pet Friendly nu se constituie un garant al veridicitatii informatiilor sau a calitatii puilor din cuiburile prezentate. Pentru acuratete, Pet Friendly solicita un numar de date de la crescatori pe care le ofera public si, totodata, ii incurajeaza pe cei interesati de puii din cuiburile prezentate sa apeleze pentru consiliere, cu toata increderea, la specialistii asociatiilor de profil ce pot fi regasite aici www.petfriendly.ro/asociatii-chinologice.