• Nume Canisa: Von Haus Kontina
  • Numarul De inregistrare la Asociatia chinologica: 2665/04.11.2009
  • Data Infiintarii: 2009
  • Adresa: Str. Nichita Stanescu nr. 11, Sat Paun, Iasi
  • Telefon Mobil: 0746165656
  • E-mail: hauskontina@gmail.com
  • Rasele Reproduse: Ciobanesc German
Distribuie prietenilorShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

De ce ciobanesc german? De mică am fost impresionată de inteligenţa, vitalitatea şi forţa acestui câine… Mergeam la un poligon, îi urmăream facând antrenamente şi în gândul meu spuneam: când voi fi mare, un câine lup vreau să am…

Canisa Haus Kontina este o canisa tânără, înfiinţată în anul 2009 de o familie care iubeşte ciobănescul german. Ciobanescul German este cunoscut ca fiind câinele “unui-singur-om” pentru tendinţa sa de a fi foarte fidel si loial unui singur stăpân. Câinele de rasă Ciobanesc German se caracterizează prin inteligenţă, loialitate, curaj. Nu este agresiv, dar este indrăzneţ şi un luptător care-şi pedepseşte atacatorul dacă e nevoie.

Incă de la început ne-am dat seama de riscurile si de obligaţiile care decurg din acest act: hranim cateii doar cu hrana premium si super premium, vaccinarile se fac conform planificarii, le oferim o zona de 3000 mp unde sa alerge si avem grija de socializarea lor, care este foarte importanta.

Pentru programari, rezervari si monte in vederea obtinerii de pui de ciobanesc german, contactati-ne la:

[e]: hauskontina@gmail.com
[t]: 0746 165 656

DISCLAIMER: Pet Friendly pune la dispozitia publicului, in baza declaratiilor crescatorilor, cele mai noi informatii despre animalele de companie inregistrate la asociatiile de profil; de aceea Pet Friendly nu se constituie un garant al veridicitatii informatiilor sau a calitatii puilor din cuiburile prezentate. Pentru acuratete, Pet Friendly solicita un numar de date de la crescatori pe care le ofera public si, totodata, ii incurajeaza pe cei interesati de puii din cuiburile prezentate sa apeleze pentru consiliere, cu toata increderea, la specialistii asociatiilor de profil ce pot fi regasite aici www.petfriendly.ro/asociatii-chinologice.