Despre noi

Ți s-a întâmplat și tie?

Vreau să mă cazez într-un hotel dintr-un oraș din România împreună cu câinele meu de 40 de kilograme, copilul și soția. În plus am câștigat la o tombolă bilete gratuite la Water Park pentru weekend.

TU ÎN CARE POVESTE VREI SĂ FII?

Povestea 1.

Ne întoarcem cu toții acasă cu cozile între picioare deoarece nu am reușit să găsim o locație pet-friendly și astfel pierdem și voucherele pentru Water Park.

Povestea 2.

Găsim cu greu o locație care ne acceptă strâmbând din nas și cu un ochi vigilent la adresa cățelului. Deoarece nu reușim să găsim un handler profesionist sau un pet-hotel de încredere la care să lăsăm cățelul cât ne aflăm la Water Park ne vedem nevoiți să îl luăm cu noi și să îl lăsăm în mașină cu geamurile întredeschise atâta vreme cât ne aflăm la bălăceală.
Dar, deoarece parcarea nu este acoperită, după o oră oprim distracția și ne întoarcem la cățelul nostru care nu e prea fericit din cauza căldurii și plecăm să căutăm un țarc pentru căței în acest oraș. Negăsind, îl plimbăm în lesă până când ne decidem să luăm cina.
Neștiind nici un restaurant pet-friendly în oraș ne rezumăm la a lua masa la o terasă pietonală, cu cățelul sub scaun, ferindu-se de căldură în continuare.

A doua zi de dimineață plecăm acasă!

Povestea 3.

Găsesc pe www.petfriendly.ro câteva locații de cazare în orașul X și o aleg pe cea care are loc de joacă pentru copii, piscină interioară și curte cu zonă de toaletă pentru animale de casă.

Suntem bine primiți la receptie și, spre surpriza noastră, primim un dog-wellcoming-kit.

A doua zi alegem de pe www.petfriendly.ro un pet-hotel care să ne găzduiască cățelul în orele în care ne aflăm la Water Park iar un angajat al acestuia se prezintă la ora agreată să preia cățelul.

Petrecem un timp extraordinar la Water Park și la final mergem să ne luăm membrul de familie de la pet-hotel. Plătim cu discount, doar venim de pe www.petfriendly.ro. Ne indreptăm spre hotel să luăm cina pe terasa pet-friendly a acestuia.

A doua zi dimineața, deoarece cățelul nostru se pare că s-a înțepat într-un spin, consultăm www.petfriendly.ro și chemăm medicul care pare a fi cel mai recomandat de către alți utilizatori ai www.petfriendly.ro. Acesta se prezintă cu promptitudine la noi la hotel, tratează rapid zona dureroasă iar prietenul nostru este iarăși fericit și calcă din nou pe toate lăbuțele.

Alegem de pe www.petfriendly.ro un restaurant pet-friendly și luăm prânzul la umbră și mai și primim un discount deoarece venim de pe www.petfriendly.ro.

Plecam acasa fericiti si ne intoarcem pe www.petfriendly.ro pentru a oferi calificative locațiilor cu care am interacționat astfel încât să împărtășim și altora din experiența noastră extraordinară și să le oferim șansa de a pleca în vacanță cu patrupedul lor fără bătăi de cap.

TU ȚI-AI ALES POVESTEA? DACĂ DA, POVESTEȘTE-LE-O ȘI PRIETENILOR TĂI CARE S-AR PUTEA SĂ ÎȘI DOREASCĂ SĂ FIE ÎN ACEEAȘI POVESTE CU TINE! :-)