Expoziții

Expoziția canină Cupa Mărțișorului

BANNER EVENIMENT

 

Asociația Chinologică Metropolitană București este o asociație cu personalitate juridică, neguvernamentală, non-profit ce își desfășoară activitatea în baza legilor române, regulamentului Asociației Chinologice Române și prezentului statut.
Fiind alcătuită din crescători de câini de rasă, scopul principal al asociației este de a urmări și de a asigura coordonarea din punct de vedere organizatoric a evoluției raselor canine recunoscute de către F.C.I. (Federația Chinologică Internațională) în așa fel încât să se asigure puritatea raselor și conservarea aptitudinilor, în conformitate cu normele A.Ch.R. si F.C.I.

Cu ocazia sosirii Mărțișorului, Asociația Chinologică Metropolitană București vă invită vineri, 27 febr 2015, sa fiți alături de lumea chinologică românească prin participarea la parada raselor, la demonstrațiile de dresaj, de grooming precum și la lansarea de carte dedicată tuturor celor ce doresc să învețe mai multe despre fascinanta lume a dresajului.

În zilele de sâmbătă și duminică, 28 februarie și 1 martie, va avea loc CUPA MĂRȚIȘORULUI, care va putea fi câștigată în urma a 2 expoziții chinologice, naționale de frumusețe CAC organizate de către Asociația Chinologică Metropolitană București, unde peste 500 de câini de rasă vor putea fi admirați și aplaudați. Aceste 2 expoziții se vor desfășura în cadrul Complexului Expozițional Romexpo București și sunt dedicate tuturor câinilor de rasă cu pedigree dar și fără pedigree.

 

Pentru a vedea detaliat programul celor 2 expoziții precum și pentru mai multe informații click aici.