IMPORTANT: un proces intentat unei clinici veterinare va fi judecat de Curtea de Apel din Romania

KiraEP. 3

In urma sanctionarii de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Bucuresti si de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania a medicilor veterinari Adrian Iurcenco si Suzana Niculescu (angajati ai clinicii veterinare Speed Vet la momentul faptei) intr-un mod pe care victimele (prin calitatea de proprietari ai cainelui decedat) l-au considerat disproportionat cu fapta, in sensul in care mustrarea severa nu a parut a fi o penalizare reala pentru uciderea unui pacient ca urmare a unui cumul de greseli (catalogate astfel de catre cele 2 foruri CMVB & CMV Romania), proprietarii au decis sa se adreseze urmatoarei instante care sa ii ajute in evaluarea corecta a dimensiunii pedepsei necesare a fi acordate responsabililor pentru decesul pacientului.

Ceea ce s-a intamplat dovedeste tuturor proprietarilor de animale ca a te adresa justitiei din Romania nu este in zadar (sau, cel putin, nu in aceasta situatie).

Astfel, cazul Kira impotriva Speed Vet va fi judecat de catre una dintre cele mai inalte instante si anume Curtea de Apel din Romania, fapt care releva importanta acestui caz! (informatii generale TRIBUNALUL BUCURESTI)

Va vom tine la curent cu evolutia situatiei.

Dr. Bogdan Ivanescu

"Ne este dor de Kira in fiecare zi!"